Vårens trend – Botaniska växter

trend - inred med botaniska växter

God fortsättning alla läsare!  Det var så länge som i november som jag gjorde mitt sista inlägg. Har haft mycket att göra med mitt företag i december och utlandsresa till Florida blev det också över jul och nyår, så jag hann tyvärr inte med några inlägg i december.  Men nu är det ett nytt år och nya tag som gäller:-)

Tänkte börja året med lite vårinspiration. Många av oss längtar ju efter våren nu så då tänkte jag att det skulle passa bra med lite fina vårbilder. En del av er kanske har märkt att det cirkulerat en hel del bilder på botaniska växter inom ”inredningsvärlden”. Det är särskilt en växt som sticker ut, nämligen Monstera växten (se bild nedan). Den här växten hittar man inte bara i krukor utan även i tavlor och motiv på kuddar.

vårens trend - monstera växter

 

trend botaniska växter

Även andra växter förekommer i tavlor. Tavlan ovan är en pressad växt placerad i en glasram. Visst är den snygg!

 

vårens trend - botaniska växter

Att blanda ljusa rustika träslag med gröna växter i kombination med ljus inredning blir ett fräscht resultat och skapar en härlig vårkänsla.

 

vårens trend - botaniska växter

Stora växter i korgar istället för traditionella krukor blir ett snyggt och somrigt resultat.

 

Botanics-trend-3

Ovan några fler exempel på botaniska tavlor att ha på väggen. Det kliar i fingrarna nu. Längtar till våren och när det är dags att börja plantera ute. Men till dess får man väl nöja sig med lite nya fräscha växter inomhus.

Källa & foton: Pinterest, Uniqwacollections. Desenio

Dela gärna med dig...Pin on PinterestShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>