Finca till salu på Mallorca

Det här otroligt vackra huset beläget på Mallorca är till salu! Dessvärre är det alldeles för dyrt för mig, men man kan ju alltid drömma lite:-) Huset som är definierad som en typisk spansk finca, ligger i området Pollenca, på den norra sidan av ön. Omgiven av vackra berg och dalar, en fantastisk trädgård med pool och inredd i bohemisk stil med spanska influenser, är detta verkligen ett drömhus för oss som älskar den spanska och bohemiska inredningen!

Spansk finca till salu på Mallorca

Typisk exteriör för en finca med stenmurade väggar och vackra fönsterluckor som ramar in de stora vackra fönsterpartierna.

spansk finca till salu

spansk finca till salu

Underbart vardagsrum med rustika stengolv, och inredning i naturfärger och djurmönster. Vackra gamla krukor står placerade utefter golvet.

finca till salu på mallorca

Den stenmurade öppna spisen blir en vacker mittpunkt i rummet och bidrar till den rustika inredningen i vardagsrummet.

finca till salu på mallorca

Jag fullkomligt älskar gamla spanska dörrar! Här finns både en ytterdörr och även en innerdörr av den klassiska rustika dörr som jag tycker är så fint i spanska hus.

spansk finca till salu

Ett rustikt gammalt lantkök med köksö och en otroligt vacker diskho i sten.

spansk finca till salu

spansk finca till salu på mallorca

Det här charmiga kontorsrummet har ett enastående tak. Här skulle jag älska att sitta och arbeta!

finca till salu

Ett ljuvlig sovrum också med ett vackert tak och en vacker dörr. Fint att man använt sig av fönsterluckor även invändigt på huset. Gamla kelim mattor blir alltid ett fint inslag i dessa hus.

lyxig finca till salu på mallorca

lyxig finca till salu

lyxig finca till salu på mallorca

Kanske inte den största poolen, men det skulle räcka väl för mig! Bara man har möjlighet att svalka sig under de heta dagar som råder på sommaren på Mallorca.

underbar finca till salu på mallorca

En vacker uteplats bland olivlundar och apelsinträd. Det här är en Spansk finca som har allt man kan önska sig. Jag önskar bara att ägaren kunde ta bort några nollor på priset….

Källa och foton: Sothebysrealty

 

 

 

Dela gärna med dig...Pin on PinterestShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>