Rustik fjällkänsla från Ralph Laurens hus

rustik fjällkänsla Ralph Laurens hus

Rustik fjällkänsla från Montana

Ralph Lauren är en av mina absoluta favorit designers både vad gäller inredning och mode. Han har en förmåga att alltid förnya sina kollektioner men samtidigt alltid fläta in influenser från den amerikanska ursprungstiden. Resultatet blir alltid bohemian lyx vilket jag älskar! Jag hittade några bilder på Ralph Laurens privata residens i Montana. Det här hemmet är precis vad jag kunnat föreställa mig. En stor ranch mitt ute i den vackra naturen omgivet av Montanas vackra bergstoppar med en rustik inredning som för en tillbaka till Indianernas tid.

rustik känsla från ralph laurens hus

rustik fjällkänsla från ralph lauren

rustik veranda med fjällkänsla

En härlig veranda med fjällkänsla som är perfekt att njuta av under varma sommarkvällar.

rustik känsla från ralph lauren

Interiören är väldigt rustik med de tjocka träbjälkarna både i väggar och tak. Jag älskar den stenmurade öppna spisen som har en central punkt i det bohemiska vardagsrummet.

rustik lada från ralph lauren

I en av ladorna brukar man anordna fester. Vilken perfekt miljö att fira jul i. Undrar bara hur kallt det blir? Montana brukar ju bli väldigt kallt om vintern.

rustik inredning från ralph lauren

Ett av gästhusen i form av ett traditionellt indiantält. Hur häftigt skulle det inte vara att få tälta här under sommaren? Omgiven av en underbar bohemisk inredning i form av kelim mattor och kuddar.

rustik inredning från ralph laurens hus

Poolen inger intrycket av att vara en naturlig insjö. Och vackrare utsikt än så här blir svårt att slå.

Källa: Architectural Digest

Dela gärna med dig...Pin on PinterestShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>