Ralph Lauren inredning våren 2015

ralph lauren inredning våren 2015

Ralph Lauren inredning för våren 2015 lanserades nyligen och jag fastnade direkt för kollektionen Corral Canyon. De här inspirationsbilderna är helt i Ralph Lauren anda och än en gång visar man upp en smakfull och uppdaterad version av den Amerikanska Southwest Ranch stilen. Moderna möbler i kombination med kelim filtar och kuddar, och med inslag av skinn och mocka.

ralph lauren inredning vår 2015

Gamla rustika terracotta och keramik krukor blir fina accenter i både sovrum som vardagsrum.

ralph lauren inredning 2015

Underbar rustik byrå i turkost bryter av fint mot de annars moderna möblerna.

ralph lauren inredning vårkollektion 2015

Kelim kuddar blandas med sammet och mockakuddar med fransar.

 

ralph lauren inredning vår 2015

Jag blev så inspirerad av de här bilderna att jag bestämde mig för att sätta ihop ett litet inspirationsboard för den här stilen som jag tycker skulle vara fint i ett vardagsrum nu till våren. Den vita soffan hittade jag hos norska Slettvoll. Butterfly fåtöljen i vintageskinn kommer från Nordal och finns att köpa hos Confidentliving. Även soffbordet finns att köpa hos Confidentliving. Kuddar och pläd i mocka med fransar kommer från Westdepartment. Den snygga kelim mattan hittade jag på Carpetvista och den rustika terracottakrukan kommer från Medelhavskeramik.

Ralph Lauren inredning skapa stilen

 

Källa: Ralph Lauren Home

Dela gärna med dig...Pin on PinterestShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>