Om bloggen

Bohemianhome.se är en inspirations blogg för dig som är intresserad av den bohemiska livs- mode och inredningsstilen. Jessica Mac Guinness heter jag som driver bloggen och jag har alltid haft en passion för mode och inredning. Min bohemiska stil föddes när jag bodde och arbetade i Kalifornien som mode designer. Jag blev väldigt inspirerad av den avslappnade frihetskänslan som fanns där och av de starka influenserna från den Amerikanska urbefolkningen och Spanska kolonialstilen.

För mig är den bohemiska livsstilen något jag försöker sträva efter i mitt vardagsliv. Frihetskänslan, att få åka på resor och uppleva olika kulturer, att få vara nära naturen, bejaka den kroppsliga själen och vårda mina nära och kära.  Jag är gift, har 2 barn (Alex & Leah) och tillsammans har vi även Happy (vår hund), Daisy (vår katt) och Sidney (skäggagam).

Förutom den här bloggen, driver jag även ett eget varumärke bohobynature.com inom mode och inredning som jag säljer över hela världen genom min webbshop.

I den här bloggen vill jag förmedla en modern och personlig bohemisk stil som är lite mer stilren och enklare än den klassiska bohemiska stilen som jag kan tycka är lite rörig om den inte sätts ihop på rätt sätt.  Jag presenterar en blandning av boho mode, inredning och lite av det som inspirerar mig i vardagen.

Hoppas att du finner min blogg inspirerande!  Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig på info@bohemianhome.se

/Jessie

om bohemianhome.se
Om bohemianhome.se

 

Dela gärna med dig...Pin on PinterestShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>