Marockansk inredning hotell i Marrakech

marockansk inredning på hotell i marrakech

Gemytligt hotell med smakfull marockansk inredning

Högst upp på min önskelista inför julen, är en resa till solen. Jag kämpar varje dag för att hålla mig pigg och glad, men jag kan inte förneka att jag blir nedstämd av denna brist på dagsljus. Ni är säkert många som håller med mig. Jag upptäcker mig själv med att sitta och surfa på resesajter i långa stunder varje vecka så att jag kan drömma mig bort till varmare breddgrader. Häromdagen hittade jag ett reportage i CNTraveller om det här hotellet i Marrakech. Hit skulle jag gärna åka i vinter. Hotellet har en smakfull marockansk inredning som skapar en hög mysfaktor tycker jag.

Marockansk inredning från hotell i Marrakech

Den vackra innegården med den lilla poolen är helt bedårande. Älskar de vackra snickerierna på balkongerna och den svarta accentfärgen i exteriören bryter av fint mot den ljusbeige väggen.

Marockansk inredning från hotell i Marrakech

Otroligt mysig lounge och matsal med vackra marockanska lyktor som avger ett vackert sken mot väggarna.

marockansk inredning från hotell i marrakechEn härlig uteplats som förmedlar en känsla av att man sitter i ett tält ute i öknen.

Marockansk inredning från hotell i MarrakechVackert inredda sovrum med många fina marockanska detaljer. Älskar de marockanska skåpen och dörrarna i det här rummet. Extra plus också för den gråblå färgen.

Marokansk inredning från hotell i MarrakechTänk att få sitta och äta frukost på den här söta balkongen. Inte illa eller hur?

Källa: Hotell Riadore

 

 

Dela gärna med dig...Pin on PinterestShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>