Lyxig ranch i USA

lyxig ranch i USA

Jag har alltid drömt om att få äga en ranch ute på landsbygden i USA. Gärna någonstans i norra Kalifornien där det inte är fullt lika varmt som i södra Kalifornien på sommaren.  Jag skulle ha flera hästar, hundar och katter på min gård. Kanske någon form av verksamhet i samband med gården, ridläger för barn eller liknande. Nu har jag inte ridit sedan jag var barn och har absolut inte ekonomi för att skaffa mig en lyxig ranch, men drömma kan man ju alltid få göra, eller hur? Jag hittade nyligen bilder på precis en sådan ranch som jag drömt om. Denna ranch är belägen i Athens, Georgia. Det här är verkligen en lyxig ranch som har allt. Kostar nog en slant skulle jag gissa.

lyxig ranch i USA, stallet

 

Stallets exteriör. Visst är byggnaden vacker med alla takkupor och små torn på taket. Boxarna är rymliga med vackra tvådelade dörrar som delvis kan öppnas så att hästarna kan titta ut.

 

Lyxig ranch i USA, exteriör

På stallets övre del finns en bostadsdel och extra sovplatser för besökande gäster.

 

lyxig ranch i USA, interiör

Stallet har en otroligt vacker och påkostad interiör. Kolla in bara det här vackra rummet med ekgolv och vackra specialsnickrade skåp och sadelhållare.

 

lyxig ranch i usa, bostadshuset

Denna ranch har även en separat bostadsdel som är lika charmig som stallet.

 

lyxig ranch i usa, vardagsrummet

Interiören på bostadsdelen har genomgående högt i tak och synliga vackra takbjälkar. Inredningen är klassisk med inslag av skinndetaljer och antikviteter.

 

Lyxig ranch i USA, allrummet

Det stora allrummet är otroligt vackert. Här ryms både en relaxdel, matrum samt biljardbord.

 

lyxig ranch i usa, matrummet

Matrummet har ett runt bord med originella stolar i industristil.

 

lyxig ranch i usa, relaxdel

En av relaxdelarna i det stora allrummet. En stor rymlig soffa med plats för många gäster. Jag hade gärna sett att fönsterpartiet var lite större i den här delen av rummet.

 

Lyxig ranch i USA, badrummet

En smakfullt inrett badrum i klassisk stil med marmorgolv.

 

lyxig ranch i usa, gästrummet

Jag gissar att det här rummet är en av rummen på övre våningen av stallet.  Ett charmigt rum med våningssängar och plats för många gäster.

 

lyxig ranch i usa, uteplatsen

Uteplatsen tycker jag inte riktigt passar in med den övriga exteriören. Jag skulle nog skippa de koloniala pelarna och taket över denna uteplats. Men däremot skulle jag gärna behålla den vackra öppna spisen. Är lite osäker på om det är en pool till höger, men det ser ut så. Vad tror du?

 

Lyxig ranch i USA, exteriör stallet

En vacker bild på stallet kvällstid. Här skulle jag trivas med mina djur det är jag säker på! Vem vet, en dag kanske mina drömmar går i uppfyllelse…

Källa och foton: Ryan Street and Associates

 

Dela gärna med dig...Pin on PinterestShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>