Julstämning hemma hos Jessica

Julstämning hos JessicaJaha, då var julen över och man är tillbaka i vardagen igen. Jag hade planer på att göra några inlägg under julhelgen, men jag hann tyvärr inte med det. Tänkte därför att jag skulle lägga ut några bilder så här i efterhand på hur vi firade julen i vårt hus. Det var tråkigt att vi inte fick någon snö till julafton. Det blev liksom inte den där äkta julkänslan som man brukar få när det är vintervitt ute, men jag ansträngde mig lite extra på att skapa julstämning inomhus och jag tror att det blev uppskattat av familjen. Den lilla tivoli hörnan anordnades än en gång och jag blir lika förvånad varje år över att alla små apparater fungerar. Fastän barnen börjar bli större tindrar deras ögon varje gång den lilla hörnan är på plats. Pepparkakshus blev det också, men jag bestämde mig för att inte publicera den bilden då den inte blev så lyckad i år. Jag försökte mig på ett nytt och större hus, men brände mig så illa på sockret att jag till slut åkte till Panduro Hobby och köpte en limpistol. Så pepparkashuset blev till barnens besvikelse inte ätbart i år tyvärr.

Julstämning utomhusJulstämning utomhus

Utomhus satsade jag på mycket granris som dekoration. Det blir så stämningsfullt och doftar så gott med granris. Oftast räcker det med lite granris och en ljusslinga för att det ska bli ett vackert resultat. Ännu finare hade det ju förstås blivit om det hade lagt sig lite pudersnö på kreationerna.

Hur mysigt det än är med jul så är det alltid lika skönt när det är över. Nu är det nya tag och nya projekt på gång i huset. Har redan börjat rensa bort gamla kläder i garderober och ska till att renovera sonens rum inom kort. Tänkte publicera lite före och efter bilder på sonens rum när det är klart.

Har du något renoveringsprojekt på gång?

Dela gärna med dig...Pin on PinterestShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>