Julklappstips till köket

julklappstips till köket

Julklappstips för mysiga stunder i köket

För dig som är tom på idéer till julklappar kommer här lite julklappstips för klappar till köket. Ett te-kit är alltid roligt att ge bort.  Te är min absoluta favoritdryck på vintern och det finns ju mängder med olika te-sorter och fina koppar att köpa på marknaden. Jag hittade en fin tekanna och söta koppar från Bloomingville. Finns att köpa hos Designonline. Den söta brickan och matchande servetter kommer från Zara home. Den roliga te-silen i form av en Buddha finns att köpa hos Indiska och den goda tesorten Mango & Passion likaså.

Ett salladskit är också ett bra tips för en julklapp. Den snygga träskålen finns att handla hos BoConcept och matchande träbestick hittar du hos Zara home liksom de fina kökshanddukarna med kelim mönster.

Om du vill satsa på något ätbart kan jag rekommendera Balsamico Pesto som är en perfekt smakförhöjning till salladen eller pastan. Denna finner du hos Granit liksom Bruschetta mix kryddan.  Ett annat säkert kort till jul är att satsa på lite godis. Dessa godissorter, lakrits i choklad och salmiak och handgjorda bitar med chokladfudge (mums) finns att handla hos Åhlens skafferiet.

 

 

Dela gärna med dig...Pin on PinterestShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>