Inspirationsbilder på sommarmöbler

sommarmöbler fin paviljong

De senaste dagarna har varit ljuvliga i Stockholm.  Äntligen är solljuset tillbaka. Nu börjar längtan efter våren och sommaren på allvar. Jag har redan börjat planera vad jag ska göra åt trädgården inför sommaren. Det första jag ska göra är att satsa på nya sommarmöbler. Vi har en stor terrass utanför vårt hus och jag tänkte att jag skulle försöka skapa två olika uterum på terrassen, en matrumsdel och en vardagsrumsdel.  Till ”vardagsrummet” vill jag skapa en paviljong med längder och mängder med lyktor. Lite som bilden ovan. Önskar också att jag kunde ha den här utsikten:-)

inspiration sommarmöbler

Det här uterummet är sagolikt.  Underbar paviljong i trä med en storslagen utsikt över naturen.

Inspiration sommarmöbler

Jag tycker att varje trädgård bör ha en hängmatta. Hängmattan på bilden är helt i min smak.  Dessvärre finns den inte att köpa i Sverige. Jag hittade däremot en liknande på Jysk som jag tyckte var fin.  Kostar bara 199 kr. Se nedan.

Jysk hängmatta

 

 

inspiration sommarmöbler

Till matrumsdelen vill jag ha en stor matgrupp med plats för många gäster. Ett stort parasoll med många lyktor som bilden ovan skapar en härlig mysfaktor och bidrar till en uterumskänsla.

ljuslyktor till sommaren

Stora ljuslyktor placerade runt matgruppen är också ett viktigt inslag för att skapa en mysig tillvaro. De här tycker jag är fina. Dessa kommer från Potterybarn i Usa. Jag hittade en liknande lykta hos TheHome.se Se nedan.

ljuslyktor till sommarmöbler

 

inspiration sommarmöbler

Ännu en fin bild på ett härligt trädgårdsrum. Många kuddar, plädar och ljuslyktor och varför inte en matta blir fina detaljer i ett uterum.

 

Dessa vackra bilder kommer från Potterybarn

 

Dela gärna med dig...Pin on PinterestShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>