Vackert hus på Mallorca

Vackert hus på Mallorca

Jag drömmer ofta om att få ha ett andra boende i något varmt land. Jag är extra svag för den spanska ön Mallorca. Jag och min familj var där på semester förra sommaren och jag blev alldeles kär i denna ö. Mallorca har något för alla. Både storstaden Palma som är en otroligt charmig stad och en fantastiskt natur och med både platt landskap och vackra dramatiska berg. Klimatet är utmärkt för den som gillar värme och sol. Om jag hade råd, skulle jag gärna köpa ett hus på denna ö. Jag hittade det här fantastiska huset som jag gärna skulle vilja ha som mitt andra boende om jag hade möjlighet. Det här huset har allt man kan begära. Charm, utsikt och en bedårande trädgård med pool. Vad mer kan man begära?

hus på mallorca uteplats

 

hus på mallorca uterum

En fantastisk uteplats med härliga utemöbler där man kan sitta och njuta av solen och värmen.

hus på mallorca vardagsrum

Det här huset har självklart bjälkar i taket, vilket är bland det vackraste jag vet! Jag älskar också den här färgskalan med den varma korallröda tonen som är genomgående i matta, kuddar och plädar. Vardagsrummet känns verkligen inbjudande och ombonat.

hus på mallorca vardagsrummet

 

hus på mallorca köket

Köket andas mycket charm med sin lantliga karaktär. Ett vackert stengolv, en härlig köksö med mycket plats för matlagning samt en rymlig matplats. Ett riktigt drömkök i mina ögon.

hus på mallorca matplats

 

hus på mallorca sovrum

Sovrummet har flera stora fönster med franska balkonger och en bedårande utsikt över den spanska naturen.  Du kanske inte drömmer om ett hus på Mallorca?  Men om du fick önska dig ett andra boende, vart skulle det då vara? Dela gärna med dig!

Källa & foton: El Mueble

 

Dela gärna med dig...Pin on PinterestShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>