Hus med rustik inredning utanför New York

Hus med rustik inredning utanför New York

En oas med rustik inredning

Endast ett par timmar bort från storstadspulsen New York finner man det här drömhuset beläget mitt i skogen, alldeles invid en sjö. Här upplever man lugnet och kontakten med naturen, långt ifrån stress och vardag.  Huset har en vacker rustik inredning med influenser från skog, berg och natur. Här finns även ett unikt båthus i samma rustika stil.

Drömhus med rustik inredning

Rustik inredning utanför New York

Den vackra stenmurade spisen bildar en härlig central punkt i matrummet. De stora fönsterpartierna gör att rummet inte känns murrigt som det lätt kan göra i alpstugor. Dessutom får man direkt kontakt med naturen på grund av dessa stora härliga fönster.  Jag älskar hur dom har blandat olika stilar på möbler och mönsterbilder i det här rummet.  Takkronan i trä blir en extra fin rustik detalj.

Rustik inredning med etniska influenser

Även vardagsrummet har en stenmurad spis. Den rustika lantliga känslan i det här rummet har kombinerats med etniska influenser i form av omsorgsfullt valda accessoarer. Även här har man blandat olika stilar på möbler vilket jag tycker ger rummet en bohemisk och personlig känsla.

 

Rustik inredning med hängungor

Vad vore inte ett amerikanskt hus utan en hängunga? Det här är ett underbart rum tycker jag. Man får en känsla av att man sitter på en veranda fastän man inte gör det. New York kan ju blir ruskigt kallt på vintern. Då är det ju perfekt att kunna sitta i det här rummet och ändå få en känsla av att man sitter utomhus. Det här är ett rum jag skulle använda ofta om jag ägde det här huset.

Rustik inredning med stenmurad spis på terrass

Tänk att få avnjuta en läcker middag på den här terrassen? En terrass med underbar utsikt och en fantastisk stenspis som är perfekt att värma sig från under kyliga höstkvällar.

 

Rustik inredning av båthus

Rustik entré till det vackra båthuset, där man tagit gamla stockar och träd och gjort om till räcken och entréstolpar.

Rustik inredning av ett båthus

Det är svårt att tänka sig att det det här rogivande huset i den vackra naturen ligger så pass nära New York. En perfekt kontrast för de som arbetar mitt i stadens puls och som behöver komma bort på helger för att varva ner.

Källa och foton: Architectural Digest

Dela gärna med dig...Pin on PinterestShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>