Hotellinredning från en oas i Peru

hotellinredning från peru

Tambo Del Inka Resort

Undrar om man någonsin kommer att åka till Peru? Om jag någon gång får chansen att åka hit, ska jag se till att checka in på det här underbara hotellet. Omgivet av vackra berg och dalar i grönskande natur, ligger den här oasen med en hotellinredning som är både elegant, lite bohemisk och etnisk med de sydamerikanska detaljerna och färgerna.

hotellinredning från peru

hotellinredning från ett hotell i peruFantastisk lounge där jag gärna skulle sitta och njuta i en hel dag. Jag älskar den höga murade öppna spisen som mittpunkt i det här rummet och belysningen i golvet som lyser upp den. Även takhöjden och det vackra valnötsfärgade taket samt bjälkarna är helt underbara.  hotellinredning från hotell peru

Vilken magisk utsikt!

hotellinredning från hotell i peruDen underbara spa anläggningen med pool, omgiven av höga fönster ut mot naturen och det genomgående valnötsfärgade träslaget skapar en exotisk känsla.

hotellinredning från ett peru hotell

underbar hotellinredning från ett peru hotell

De många takkronorna i trä skapar ett vackert ljus i den här loungen. Etniska detaljer såsom krukor, vaser och de randiga kuddarna bidrar till den exotiska känslan som det här hotellet förmedlar.

Läs mer om Tambo del Inka Resort här.

 

Dela gärna med dig...Pin on PinterestShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>