Häst illustrationer av AmyLyn Bihrle

häst illustrationer av amylyn bihrle

 

Häst illustrationer i svart vitt

Dessa underbara häst illustrationer är skapade av konstnären och illustratören AmyLyn Bihrle som är bosatt i New York, USA. Jag älskar hur hon har fått fram det vilda uttrycket i de här hästarna. ”Warrior” uttrycket med kroppsmålningarna och fjädrarna visar tydliga influenser från den amerikanska ursprungstiden. Dessa illustrationer som hon kallar ”The Majestic Series” är inspirerat av ett samarbete med organisationen Three Feathers Native Curly horses.

AmyLyn Birhrles konstverk går att hitta både i tavlor, kort, men finns även illustrerade i olika produkter som laptop fodral, kuddar, tallrikar, t-shirts, kalendrar m.m. AmyLyn använder olika tekniker när hon skapar sin konst. Bland annat bläck och akvarell, men även färgpennor och olja. Hennes inspiration kommer främst från fotografier hon själv tagit i naturen och från djur hon fotograferat och som hon sedan målar av. De här fantastiska häst illustrationerna skulle göra sig fina på stora canvas tavlor och med tanke på den heta svart vita trenden som råder i hemmen just nu, är jag övertygad om att de här tavlorna skulle bli en vacker accent på väggen. Illustrationerna går att köpa på Etsy.com.

Källa: AmyLyn Bihrle.

Dela gärna med dig...Pin on PinterestShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>