Ett spanskt hem i bohemisk stil

spankt hem med smakfull bohemisk stil

 

Veckans ögongodis kommer från ett spanskt hem i Antigua. Det här hemmet har en vacker bohemisk inredning, en blandning av nytt och gammalt med inslag av rustika detaljer och en härlig medelhavskänsla.

 

ett spanskt hem med bohemisk karaktär

 

Vardagsrummet har en ombonad atmosfär där den öppna spisen har en central plats i rummet. Soffan har många kuddar i varma naturfärger vilket också ger ett ombonat uttryck.

 

ett spanskt hem med smakfull inredning

 

ett spanskt hem med härlig rustik inredning

 

Den här uteplatsen är en av de vackraste jag sett! Jag fullkomligt älskar de gamla stenfasaderna som finns på de spanska traditionella husen. Det i kombination med de vackra terracottaplattorna skapar en härlig medelhavskänsla. Inredningen är så smakfull med den naturfärgade soffan, rottingfåtöljerna och puffarna i naturmaterial. Till det några trästockar som bildar ett rustikt soffbord. Otroligt snyggt på ett härligt bohemiskt vis!

 

ett spanskt hem med sköna uteplatser

 

 

ett spanskt hem med vacker inredning

 

Tänk att få sitta och njuta på den här platsen en härlig sommarkväll. Underbart!

 

ett spanskt hem med charm

 

Huset har också ett charmigt lantligt kök.

 

ett spanskt hem i bohemisk stil

 

 

Matrummet är ljust och luftigt med ett vackert rustikt matbord och rottingfåtöljer. Till det dessa vackra taklampor i naturmaterial. Funderar på att klä om min taklampa i liknande material.

 

ett spanskt hem i bohemisk stil

 

Sovrummet har en härlig utsikt över den vackra olivträdgården.  En perfekt miljö att vakna upp till, eller vad tycker du?

Källa & foton: El Mueble

 

Dela gärna med dig...Pin on PinterestShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>