Drömsemester i Dubai

drömsemester i dubai

Exotisk drömsemester i Dubai

Jag har varit i Dubai två gånger med min familj. Jag älskar att åka hit på semester. Jag har dock aldrig varit på det här lyxiga boendet Al Maha Resort. Beläget i utkanten av Dubai, mitt i emiratens naturreservat omgiven av öknen och det arabiska djurlivet. Här får man chansen att uppleva ett äkta arabiskt boende i öknen där man får tillfälle att hyra ett eget hus med pool.

drömsemester i dubai

drömsemester i dubai

Inredningen är typisk etnisk med mörka träslag, många kunddar och orientaliska mattor. Det här är ett foto från ett av husen som man kan få tillfälle att hyra.

drömsemester i öknen

Utsikt över ökenlandskapet från infinity poolen.

drömsemester i öknen

Lounge rummet från huvud byggnanden inredd i typisk etnisk stil med orientaliska mattor, många kuddar i varma fjärger, mörka träslag,  och brickbord.

drömsemester i dubai

Jeepsafari i öknen. Ett måste om man besöker Dubai tycker jag. Jag har upplevt detta två gånger och det var lika kul båda gånger!

exotisk drömsemester i dubai

En annan utflykt man måste göra när man är i Dubai, är att besöka en av stadens souker. Här kan man handla allt från exotiska kryddor, mattor och inredning till guldsmycken.

drömsemester i dubai

Ett av hotellets restauranger med utsikt över öknen. En annorlunda utsikt som känns exotisk med utblick över ökenlandskapet. Jag kan varmt rekommendera att åka till Dubai på vintern. Det går att boka direktflyg med Norwegian och det tar inte mer än 7 timmar att åka hit. Klimatet är pålitligt. För det mesta mycket soligt och varmt. De flesta hotellen erbjuder hög standard och bra service. Maten är utsökt och om du tycker om shopping är Dubai garanterat en stad att räkna med. Här finns flera shoppingcenter med tusentals butiker, både billigare och dyrare märkesbutiker. Dubai är definitivt en av mina favoritresmål när det gäller vinter semester.

Källa: Al Maha Resort

Dela gärna med dig...Pin on PinterestShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>