Drömboende på Yucatanhalvön i Mexico

Drömboende i Mexico med egen poolVid den här tiden på året kommer jag på mig själv med att ofta surfa på nätet inom ämnet solresor. Det är nu efter jul som vintern och mörkret börjar tära på kroppen och psyket. Jag har extra svårt för bristen på dagsljus. Jag och min familj brukar satsa på en vinterresa vartannat år. Jag önskar att jag kunde åka varje vinter, men det blir för dyrt. Förra året var familjen i Florida, så i år får jag nöja mig med att surfa på nätet istället:-)

Häromdagen hittade jag ett drömboende på Yucatanhalvön i Mexico.  Viceroy Riviera Maya, heter denna resort som ligger vackert belägen på en vidsträckt sandstrand omgiven av vacker natur.

Drömboende i Mexico, underbara solsängarHit kan man komma och vila upp sig i härliga solsängar. Här är en extra lyxig hänggunga i form av en dubbelsäng.

Drömboende i Mexico med egen villaPå denna resort kan du hyra din egen bungalow med pool. Jag älskar det här husets design, med det vackra halmtaket och de rustika träpelarna.

Drömboende i Mexico med underbar restaurangHär skulle jag gärna äta varje dag. Fantastisk utsikt!

Drömboende i Mexico, vackra hotellrumSovrummen har en lagom rustik känsla med mexikanska influenser i jordnära toner.

Drömboende i Mexico, lyxiga badrumÄven badrummen har en smakfull inredning. Här kan du välja om du vill duscha inomhus eller utomhus. Älskar den här uteduschen omgiven av den lilla tropiska uteplatsen.

Drömboende i Mexico med fantastisk poolEtt kvällsdopp i den här poolen skulle kännas helt ok, eller vad tycker du?

Drömboende i Mexico tropisk känslaUnderbar lounge där man kan koppla av och njuta av naturen. Här får man känslan av att vara ute mitt i djungeln.

Drömboende i Mexico, yogaUnderbar plats för yoga och meditation:-)

Drömboende i Mexico, rustik inredningDen här loungen har en härlig rustik inredning. Jag älskar de grova trädstammarna och den originella tavlan på väggen.

Drömboende i Mexico, loungÄnnu en vacker lounge.

Drömboende på Yucatanhalvön i MexicoDet här är definitivt ett boende jag tänker överväga nästa gång jag åker på semester till Mexico.  Boende per natt kostar från ca 3200 kr. Mer information om hotellet hittar du här. 

 

 

 

 

 

Dela gärna med dig...Pin on PinterestShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>