Charmig Finca på Ibiza

Charmig finca på Ibiza

Om du har funderingar på vart du ska åka på semester i sommar, kanske Ibiza kunde vara ett alternativ? Ibiza har ju länge varit känd för att vara en partyö, men faktum är att denna ö har mycket mer att erbjuda. Med en enastående natur och fantastiska stränder är Ibiza en ö värt att besöka. Det bästa är dock att åka under lågsäsongen, på våren när allt blommar eller i september när haven har en behaglig temperatur. Jag hittade det perfekta boendet som jag gärna skulle välja vid mitt besök på Ibiza. Denna klassiska spanska finca är full av charm och är belägen på en kulle endast 5 minuters bilväg från centrum.

Underbar finca på IbizaHuset har en härlig innegård där man kan svalka sig med en drink i skuggan under de heta och lata dagarna på sin semester.

Härlig finca med pool på IbizaBehöver man svalka sig ytterligare, finns det en inbjudande pool med plats för hela familjen.

Finca med karaktär på Ibiza

Denna finca är full av karaktär med sina vita stenväggar, gamla trädörrar och klinkergolv.Finca full av charm på Ibiza

Jag älskar hur man har använt sig av färgglada mattor och textilier för att bryta av mot de vita väggarna och golven.

Spansk finca på Ibiza

Köket är modernt utrustat, men har ändå den lantliga och rustika känslan med hjälp av den fina köksön och träbjälkarna i taket.

Rustik finca på Ibiza

Undrar om man får lilla vovven på köpet när man semestrar här?

Charmig finca med 3 sovrum på Ibiza

Denna finca har 3 sovrum och rymmer upp till 5 personer. Perfekt för en familj.

Finca med ljuvlig uteplats på Ibiza

Ljuva olivträd finner man inte bara på den fina innegården utan dessa finner man överallt i den omkringliggande naturen.

Finca full av charm på Ibiza

En underbar uteplats med halmtak med en fin utsikt mot den spanska naturen. Det här är garanterat ett boende om man vill uppleva en semester med äkta spansk karaktär. Mer information boendet finns på Ibizaluxuryretreats.

 

Dela gärna med dig...Pin on PinterestShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>