Den bohemiska livsstilen

Yoga och den bohemiska livsstilen

Det var länge sedan jag gjorde ett inlägg i den här bloggen. Jag har haft en väldigt hektisk vår med mitt företag och kände att jag var tvungen att fokusera helt på det ett tag. För dig som inte känner till mitt företag, får gärna gå in och besöka min webshop Bohobynature.com där jag presenterar min egen kollektion inom bohemiskt mode och inredning. Jag älskar den bohemiska livsstilen och känner att jag även vill förmedla den här i min blogg, inte enbart genom inredning som jag gjort tidigare, utan även inom mode och annat som jag tycker om.

Vad kännetecknar den bohemiska livsstilen? För mig handlar det om känslan av att känna sig fri, att få göra det man vill, att få resa och se sig om i världen, möta människor med olika kulturer, att få uttrycka sig kreativt i både bild, musik, kläder och i sitt hem. Den handlar även om att hitta en inre ro och balans, om att bejaka sin inre själ. Det kan låta flummigt, men jag tror att många av oss är så stressade i vardagen att vi glömmer bort oss själva och hur vi mår, tills det är för sent. Jag tycker att det är viktigt att försöka stanna upp en stund varje dag och tänka på vad som verkligen är viktigt i livet.

Ett bra sätt att koppla av och finna inre ro är med hjälp av yoga och meditation. Den här träningsformen började jag med alldeles nyligen och jag blev förvånad över hur mycket känslor yogan väckte inom mig. Efter mitt första yogapass fick jag ”virvelvindar i magen” (ett litet finare uttryck för ”springa på toaletten”:-). Efter andra passet blev jag så känslosam att jag började gråta. Då började jag undra vad det var jag höll på med egentligen? Efter pass nummer tre började balansen komma tillbaka i kroppen och jag kände mig upprymd, mjuk och pigg. För dig som ännu inte prövat yoga, rekommenderar jag att prova på. Man vet aldrig vad som kan hända :-)

Foto: Pinterest

Dela gärna med dig...Pin on PinterestShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>